sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Al treilea război mondial va începe când “Cămila” va bea apă din Dunăre

Al treilea război mondial va începe când “Cămila” va bea apă din DunăreO profeție interesantă despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial a oferit-o Nostradamus într-unul din faimoasele sale catrene.

„In Dunăre şi Rhin va veni să bea,

Cămila cea mare, și nu e pocăință

Ronul va tremura mai tare decît Valea Loarei

Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.”

Acest catren se referă ca al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Bineînțeles că pe continentul European nu există cămile decît la grădina zoologică, dar Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decît își imaginează foarte mulți. Din punctul de vedere al cercetătorilor, “Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai pînă la Dunăre și Rhin.

Meteorologii internaționali contrazic ANM și spun să ne pregătim de zăpada din noiembrie. Când va cădea primul fulg de nea?

Din altă perspectivă, “Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

Războiul va fi atît de puternic încît Europa va tremura din toate încheieturile, dar în cele din urmă, această armată sîngeroasă, care a devastat Austria și Germania, va fi învinsă în Munții Alpi de către “cocoșul galic”. Astfel, aflăm că pe lângă țările prin care trece Dunărea și Franța va fi implicată în al treilea război mondial.

Vestita garsonieră din Cluj are un rival redutabil. Prețul incredibil cu care se vinde cea mai mică garsonieră din Vaslui

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.