vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Întregul asfalt de pe podul de la Brăila ar putea fi înlocuit. Problemele descoperite de specialiști

Întregul asfalt de pe podul de la Brăila ar putea fi înlocuit. Problemele descoperite de specialiștistiri romania

Asfaltul de pe podul Brăila, cu care s-au tot lăudat autoritățile în ultimele luni, este de proastă calitate și a fost turnat greșit. Asta a fost concluzia experților care au verificat de ce apar valuri și crăpături în construcția declarată o minune a infrastructurii românești. Constructorul trebuie să găsească o soluție, altfel podul de la Brăila nu va fi recepționat.

După două reasfaltări, șefii de la Drumuri recunosc că italienii care au construit podul de la Brăila au așternut un asfalt de proastă calitate. După prima săptămână, atunci când au apărut valuri pe șosea, au dat vina pe tirurile care nu ar fi respectat restricțiile de tonaj pe timp de caniculă. Însă un raport realizat de Centrul de Studii Tehnice Rutiere arată că problemele sunt mai grave.

Cristian Pistol, director general al CNAIR: „Concluziile raportului sunt clare: nu au fost respectate rețeta și tehnologia. E clar că rețeta folosită de ei la mixturile bituminoase nu a fost una corectă”.

Constructorul și consultantul trebuie să propună soluții. Cel mai probabil, spun specialiștii, este nevoie de refacerea completă a hidroizolației podului și de turnarea unui nou…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.