vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Mike Johnson, noul speaker al Camerei Reprezentanţilor, declaraţie de avere albă. Fără cont bancar

Mike Johnson, noul speaker al Camerei Reprezentanţilor, declaraţie de avere albă. Fără cont bancarCel puțin asta relatează indirect Johnson, despre ani de declaraţii financiare personale, care datează din anul 2016 și dezvăluie o activitate financiară ciudată.

Aceasta, în contextul rolului său actual, de congresman și acum speaker al Camerei Reprezentanţilor, pare extraordinar de precară.

Mike Johnson, noul speaker al Camerei Reprezentanţilor, declaraţie de avere albă

De-a lungul a șapte ani de declaraţii financiare, Johnson nu a completat niciodată că ar avea un cont curent sau de economii, pe numele său.

Citeşte şi: Care e strategia finală pentru Ucraina? Asta vrea să ştie noul speaker al Camerei Reprezentanţilor

De asemenea, nici pe numele soției lui sau al oricăruia dintre copiii săi, arată decclaraţiile de avere. De fapt, Mike Johnson nu pare să aibă bani investiţi în nimic.

Ultima sa declaraţie, pentru anul trecut, nu arată că acesta ar avea orice fel de active sau/şi plasamente. Desigur, este puțin probabil ca Johnson să nu aibă de fapt un cont bancar, notează Daily Beast.

Citeşte şi: Speakerul Camerei Reprezentanţilor a SUA – un job care s-a transformat într-un coşmar

Ceea ce este mai probabil este că Johnson trăiește din cec bancar în cec bancar. Iar aceasta într-o măsură atât de mare, încât nu are suficienți bani în contul său bancar, pentru a avea suma minimă necesară pentru a fi obligat să-şi dezvăluie conturile curente, pentru membrii Congresului Statelor Unite.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.