sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la Poliție! Ce reclamă cei doi? „Se fură ca-n codru…”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la Poliție! Ce reclamă cei doi? „Se fură ca-n codru…”


Oana Zăvoranu a ajuns în cursul serii de vineri, 3 noiembrie, la Secția 17 de Poliție, împreună cu soțul Alex Ashraf, de care decisese să divorțeze. Ce au avut cei doi de reclamat la secția de Poliție?

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au ajuns la Secția 17 de Poliție, vineri seară, 3 noiembrie, împreună. Cei doi au depus o plângere penală împotriva proprietarului clădirii în care se află clinica lor, Onelife, reclamând că acesta ar fi sustras bunuri din incintă.

Săptămâna trecută, Oana și Alex au fost la aceeași secție de Poliție și au depus o altă plângere penală, ce viza comisia de insolvență, care a băgat în luna Iunie firma în faliment. 

Ce se întâmplă cu clinica Oanei Zăvoranu: „Se fură ca-n codru! Am făcut plângere penală!”

S-a întâmplat un abuz de nedescris, dar ce se întâmplă cu clinica Onelife, din strada Zării nr 12, e un furt ca-n codru ziua în amiaza mare. Se fură tot ce se poate. 

Undeva la sfârșitul anului trecut clinica a fost propusă să intre în insolvență, cu propunere de falimentare. Doamnele de la comisa de insolvență au închis clinica abuziv, undeva la sfârșitul lunii iunie. 

Clinica duduia, mergea RMN-ul, aveam 20 de angajați, care însă nu au mai fost plătiți și su fost dați adară, rămași pe străzi de aceast comisie de insolvență abuzivă.

Eu adusesem un partener potent financiar  care putea sa reorganizeze societatea. 

Nu a fost nici un proces de executare. Noi am reclamat acum un abuz in serviciu în ce le privește pe doamnele de la societatea de insolvență, card au rămas fără cheie deposedate de un domn Țiriac Vasile, proprietarul clădirii, care pe timpul zilei, cară tot din firmă. Cred că e o complicitate a societății de insolvență cu proprietarul clădirii. Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.