vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Russel Brand este dat în judecată de o actriță din filmul „Arthur”. Actorul britanic ar fi agresat-o sexual la filmări

Russel Brand este dat în judecată de o actriță din filmul „Arthur”. Actorul britanic ar fi agresat-o sexual la filmăristiri romania

Russell Brand este acuzat, într-un proces intentat vineri, de agresiune sexuală împotriva unei actriţe care făcea figuraţie la filmările din New York ale comediei romantice din 2011 „Arthur”, în care Brand deţinea rolul principal. Actorul britanic este investigat de poliție pentru mai multe agresiuni și pentru comportament inadecvat, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Procesul vine după un val recent de acuzaţii relatate de presa britanică şi formulate de mai multe femei împotriva actorului de 48 de ani, învinuiri care vizează agresiuni sexuale şi comportament inadecvat, unele incidente petrecute în urmă cu 20 de ani.

Poliţia britanică a anunţat că investighează mai multe acuzaţii, dar acţiunea intentată vineri în New York marchează prima astfel de acuzaţie lansată în justiţie.

Procesul a fost iniţiat în faţa instanţei statale în virtutea legii Adult Survivors Act din New York, care le oferă acuzatorilor o fereastră de un an pentru a intenta acţiuni vizând abuzuri sexuale săvârşite cu mult timp în urmă, chiar dacă termenul de prescripţie a expirat.

Warner Bros Pictures, compania care au distribuit pelicula „Arthur”, a fost de asemenea reclamată, alături de alte companii implicate în producţia filmului. Studiourile sunt acuzate de neglijenţă şi de complicitate întrucât au tolerat comportamentul lui Brand pe platoul de filmare.

În luna septembrie, Brand a negat pe canalele sale de socializare că ar fi întreţinut vreodată relaţii sexuale neconsimţite. Reprezentanţii din New York şi Londra ai actorului nu au dat curs imediat unei solicitări de comentarii referitoare la acţiunea intentată recent. Nici Warner Bros nu a comentat.

Acuzaţia este formulată de o femeie identificată ca Jane Doe, care a spus că a fost angajată ca să apară ca „figurant’” într-o secvenţă din „Arthur”, filmată la restaurantul Le Cirque din Manhattan în iulie 2010.

Filmul, un eşec de box-office şi care a atras cronici preponderent negative, este un remake al unei pelicule de succes din 1981, cu Dudley Moore…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.