vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

SUA prezintă B61-12 bombă nucleară gravitațională ca să îl sperie pe Putin. Face 300.000 victime

SUA prezintă B61-12 bombă nucleară gravitațională ca să îl sperie pe Putin. Face 300.000 victimeGrozăvia are un nume: “B61-12 bombă nucleară gravitațională”. Este de 24 de ori mai puternică decât bomba de la Hiroshima. Noua armă din arsenalul Washingtonului este concepută pentru a descuraja inamicii.

Acest anunț din partea Departamentului american al Apărării va fi fost auzit și la Kremlin: SUA a explicat că B61-13 este menit să “consolideze descurajarea împotriva inamicilor și să sporească încrederea printre aliați”.

Citește și: SUA a anunțat că oferă noi arme Ucrainei: Rachete și sisteme antiaeriene, în tranșa de 2 miliarde

În orice caz, el ar urma să ofere președintelui Joe Biden “opțiuni suplimentare împotriva unor ținte militare specifice, mai dure și la scară largă”.

Arme și muniție din Iran confiscate de americani au fost redirecționate către ucraineni

Dacă bomba nucleară ar fi lansată asupra Moscovei, de exemplu, cu o forță explozivă maximă estimată la 360 de kilotone de TNT, ar vaporiza totul pe o rază de 800 de metri și probabil ar ucide pe toată lumea pe o rază de 1,5 km.

Citește și: Arme și muniție din Iran confiscate de americani au fost redirecționate către ucraineni

Din populația capitalei ruse Moscova, care numără aproximativ 12,6 milioane de oameni, aproximativ 311.000 ar muri instantaneu. Potrivit revistei Newsweek, alte mii de oameni ar muri în decurs de o lună.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.