vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Farmacistul acuzat de trafic de fentanil și oxicodonă a fost arestat preventiv. Cum a fost prins în flagrant

Farmacistul acuzat de trafic de fentanil și oxicodonă a fost arestat preventiv. Cum a fost prins în flagrant


Bărbatul suspectat că a vândut zeci de mii de comprimate cu substanţă activă Fentanil, dar şi Oxicodonă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  

Farmacistul care trafica mii de comprimate de Fentanil şi Oxicodonă, cele mai periculoase droguri existente în prezent pe piaţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti.

Potrivit DIICOT, în perioada iulie 2022 – 21.09.2023, bărbatul a traficat şi deţinut în vederea comercializării mari cantităţi de droguri de risc şi mare risc, respectiv 13.000 comprimate ce conţin ca substanţă activă Fentanil, 868 comprimate ce conţin ca substanţă activă Oxicodonă, 817 plasturi cu eliberare prelungită ce conţin ca substanţă activă Fentanil, 3.243 fiole morfină, 3.250 comprimate morfină, 263 comprimate Codeină, 487 comprimate conţinând substanţă activă Alprazolam, precum şi 1.800 comprimate de Diazepam, Lorazepam, Bromazepam, Rivotril, medicamente ce reprezintă droguri de risc.

Procurorii au efectuat joi trei percheziţii domiciliare în acest caz, fiind găsite mari cantităţi de droguri şi medicamente: 2.635 de comprimate care conţin Fentanil, 2.921 de comprimate care conţin morfină, 1.292 de fiole cu morfină, 140 de fiole care conţin un substitut al morfinei, 379 de plasturi cu Fentanil, 96 de comprimate de Oxicodonă şi 74 de comprimate ce conţin metilfenidat (substanţă care se află în tabelul anexă nr. II al Legii 143/ 2000), 123 de comprimate ce conţin Dihidrocodeină, 66 de comprimate de Codeină, dar şi alte comprimate care conţin ca substanţe active Codeină, Diazepam, Oxazepam, Bromazepam, Nitrazepam, Zolpidem şi Fenobarbital.

De altfel, farmacistul a fost prins de procurori având asupra sa o cutie cu 790 comprimate de Fentanil

Citește și


politie

stiri romania

Acuzațiile procurorilor

Când a fost prins în flagrant, bărbatul avea asupra sa 790 comprimate a căror substanţă activă este Fentanilul, pe care intenționa să le vândă.

Acesta a deţinut şi a traficat din luna iulie a anului trecut şi până în prezent mari cantităţi de droguri de risc şi mare risc.

„S-a reţinut că, în perioada iulie 2022 – 21.09.2023, inculpatul acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a traficat şi deţinut în vederea comercializării mari cantităţi de droguri de risc şi mare risc respectiv 13.000 comprimate ce conţin ca substanţă activă Fentanil, 868 comprimate ce conţin ca substanţă activă Oxicodonă, 817 plasturi cu eliberare prelungită ce conţin ca substanţă activă Fentanil, 3.243 fiole morfină, 3.250 comprimate morfină, 263 comprimate Codeină, 487 comprimate conţinând substanţă activă Alprazolam, precum şi 1800 comprimate de Diazepam, Lorazepam, Bromazepam, Rivotril, medicamente ce reprezintă droguri de risc”, au transmis reprezentanţii DIICOT.

Procurorii au precizat şi cantitatea de medicamente găsită în urma a trei percheziţii.

„În urma celor 3 percheziţii domiciliare efectuate ieri, au fost identificate şi ridicate 2.635 de comprimate care conţin Fentanil, 2.921 de comprimate care conţin morfină, 1.292 de fiole cu morfină, 140 de fiole care conţin un substitut al morfinei, 379 de plasturi cu Fentanil, 96 de comprimate de Oxicodonă şi 74 de comprimate ce conţin metilfenidat( substanţă care se află în tabelul anexă nr. II al Legii 143/2000 ), 123 de comprimate ce conţin Dihidrocodeină, 66 de comprimate de codeină, dar şi alte comprimate care conţin ca substanţe active codeină, diazepam, oxazepam, bromazepam, nitrazepam, zolpidem şi fenobarbital”, au precizat procurorii DIICOT.

În momentul prinderii în flagrant, bărbatul avea asupra sa 790 comprimate, a căror substanţă activă este Fentanilul. El urmează să fie prezentat vineri, la Tribunalului Bucureşti, cu propu8nere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Articol recomandat de sport.ro


Acuzații șocante la adresa lui Mircea Lucescu: ”Intru în mormânt cu adevărul”

Acuzații șocante la adresa lui Mircea Lucescu: ”Intru în mormânt cu adevărul”Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.