vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Poate este timpul pentru un nou lider” + „Cum să ajungi la Cancun în sezonul ploios!?”


Articol de Luminița Paul – Publicat duminica, 05 noiembrie 2023, 12:30 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 12:35

Organizarea defectuoasă a WTA Finals din acest an, de la Cancun, criticile aduse de jucătoare, în frunte cu liderul mondial, Aryna Sabalenka, îl pun pe șeful WTA, Steve Simon, într-o postură delicată

Haosul continuă la WTA Finals, ultimul mare turneu din circuitul feminin, care este găzduit de Cancun. Ultima noutate: finala fost reprogramată pentru luni, după ce a doua semifinală, atât de așteptatul duel dintre Aryna Sabalenka și Iga Swiatek, a fost întreruptă din cauza ploii sâmbătă noapte la 2-1 pentru poloneză, cu bielorusa la serviciu.

Prima semifinală a putut să meargă până la capăt, Jessica Pegula învingând-o pe Coco Gauff cu 6-2, 6-1 într-un meci de asemenea întrerupt ocazional de ploaie.

Aceleași condiții meteo nefavorabile au avut impact și asupra meciurilor de dublu, semifinale, dar și unul rămas neterminat din grupe. Acestea urmează să se dispute duminică.

Martina Navratilova: „Sper să avem ca nou lider o femeie”

„Poate este timpul pentru un nou lider”, a declarat răspicat Martina Navratilova, care a cucerit de 8 ori în carieră titlul la Turneul Campioanelor.

„Personal, aceasta fiind o asociație a femeilor, în care sunt implicată de foarte mult timp, observ că de la început au fost doar trei femei la conducere. Cred că este momentul. Sper să avem ca nou lider o femeie”, a spus Navratilova, 67 de ani, la Amazon Prime.

„Sunt multe dintre ele care se califică perfect pentru această funcție. Va fi foarte dificil pentru Steve să mai rămâne în frunte, totul indică în această direcție”.

Navratilova a criticat și alegerea locului de disputare a WTA Finals.

„Decizia de a acorda găzduirea Turneului Campioanelor nu ar fi trebuit să vină atât de târziu în sezon. Este o înlănțuire de hotărâri proaste. Steve Simon este șef de 9 ani și… ajungem la Cancun în sezonul ploios?”, a remarcat marea campioană americană.

„Nu poți să stai și să speri că nu va ploua doar pentru că este un turneu de mare importanță. Sunt multe decizii rele și trebuie să și le asume”, a încheiat ea.

Sunt foarte dezamăgită de WTA și de experiența de la WTA Finals. Ca jucătoare, mă simt desconsiderată de WTA, cred că majoritatea dintre noi simt la fel. Acesta nu este nivelul de organizare pe care îl așteptam pentru Turneul Campioanelor – Aryna Sabalenka

Steva Simon a fost solicitat de Amazon Prime în două rânduri să facă un interviu live de la Cancun sau chiar unul înregistrat, notează The Tennis Letter. Nu a acceptat.

Reacție moale din partea WTA

WTA a avut o reacție moale la nemulțumirile invocate de jucătoarele de top în legătură cu condițiile de joc și obstacolele întâmpinate la Cancun.

„Este clar că nu sunteți mulțumite de decizia de a fi aici, la Cancun. Vă înțeleg și ați fost auzite”, a spus Simon într-o declarație oficială. „Nu este un turneu perfect, înțelegem că e o provocare să faceți față condițiilor, iar WTA acceptă responsabilitatea pentru acest lucru”, a încheiat el.

Citește și: 

Cum a reacționat Bianca Andreescu atunci când a fost întrebată despre „cazul Simona Halep”: „Este ceva personal”

Bianca Andreescu

Cum a reacționat Bianca Andreescu atunci când a fost întrebată despre „cazul Simona Halep”: „Este ceva personal”


„Cam târziu” » Patrick Mouratoglou e taxat de americani, după ce a decis să-și asume vina în cazul Simonei Halep

REACȚIE

„Cam târziu” » Patrick Mouratoglou e taxat de americani, după ce a decis să-și asume vina în cazul Simonei Halep

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.