vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Maria Buză, hărțuită continuu pe Facebook, după ce a pierdut contul de pe rețeaua de socializare. „Se publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea mea”

Maria Buză, hărțuită continuu pe Facebook, după ce a pierdut contul de pe rețeaua de socializare. „Se publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea mea”


Maria Buză se plânge de faptul că pagina ei de Facebook a fost spartă în urmă cu doi ani.  Artista spune că de atunci cazul său nu a fost soluționat, în urma numeroaselor solicitări făcute la Poliție și DIICOT. Ba mai mult, în ultima perioadă, cei care i-au spart contul au postat imagini indecente și reclame dubioase în numele ei. Artista le cere acum ajutor fanilor, scrie paginademedia.ro.

Maria Buză jpeg

Când i-a fost spart contul Mariei Buză

„Prima dată am scris la Facebook în luna ianuarie 2022, unde am primit de la Concierge Support mesaje de tipul «mai studiem, revenim noi către dvs, între timp iată care sunt recomandările pentru a nu vi se mai fura pagina pe viitor». De atunci şi până acum am făcut zeci de sesizări, iar rezultatul îl vedeţi”, a declarat Maria Buză pentru paginademedia.ro.

Maria Buză: „Am făcut numeroase raportări la Facebook”

Maria Buză a înfiinţat acum zece ani pagina care îi poartă numele. „Până acum am făcut numeroase raportări la Facebook, cu ajutorul mai multor prieteni care au acces direct la asistenţa prin live chat. Deşi am furnizat toate datele pe care mi le-au cerut, inclusiv copia buletinului de identitate, nu s-a rezolvat absolut nimic”, a spus Maria Buză.

„Sunt doar un artist la mâna unor escroci”

„De fiecare dată, la fiecare sesizare, am luat-o de la început cu toată povestea, însă în zadar. Nu li s-a părut dubios că o pagină a unui artist român, creată în România, este brusc administrată din Asia şi publică clipuri care nu au nicio legătură cu imaginea artistului. Cât despre sesizarea noastră la Poliţia Română, suntem la doi ani de la depunerea plângerii şi aşteptăm să fim contactate de DIICOT. Rapid, nu? Dacă aş avea succes în această speţă, v-aş spune şi reţeta succesului, însă deocamdată sunt doar un artist la mâna unor escroci ai internetului”, a mai spus Maria Buză.

Cine este Maria Buză

Maria Buză s-a născut pe data de 26 februarie 1969, București. Este una dintre cele mai îndrăgite…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.