vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

A învins cancerul în urmă cu opt ani, dar trăiește cu teama că boala ar putea să reapară în orice moment! Bianca Brad, interviu emoționant pentru CANCAN.RO! “Mă bucur că am mai primit niște ani…”

A învins cancerul în urmă cu opt ani, dar trăiește cu teama că boala ar putea să reapară în orice moment! Bianca Brad, interviu emoționant pentru CANCAN.RO! “Mă bucur că am mai primit niște ani…”


De când a primit cumplita veste că are cancer la sân, în urmă cu opt ani, Bianca Brad a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Ani buni, ea a dispărut de la evenimentele mondene. Fosta miss România a revenit în mediul public și, într-un interviu emoționant pentru CANCAN.RO, aceasta a mărturisit cum i s-a schimbat viața, de la acel diagnostic crunt pus de medici.

Bianca Brad a revenit în viața publică și a vorbit, în premieră, despre motivul pentru care mulți ani a stat departe de show-bizz-ul autohton. Prezentă la lansarea jurnalului de călătorie al Marinei Almășan, „Pe cămilă. Prin Tunisia”, fosta miss România a transmis, prin intermediul CANCAN.RO, și câteva sfaturi valabile pentru orice femeie, menite a evita ca aceasta să ajungă la medic într-un stadiu avansat al bolii.

stiri romania
Bianca Brad în prezent

„Am vrut să-mi protejez mama și fiul”

CANCAN.RO: Este prima apariție publică a dumneavoastră, după ani buni de pauză

E adevărat… Am dispărut o lungă perioadă de timp. Tot felul de probleme personale, de sănătate, m-au ținut departe. Dar acum am revenit. Mă bucur să reîntâlnesc oameni dragi, să cunosc oameni noi și să încep un nou drum în viața mea.

CANCAN.RO: Mult timp, v-ați ascuns durerea… Apoi, ați avut curajul să vorbiți despre cruntul diagnostic.

Am vorbit despre boala mea în clipa în care am putut face asta. Multă vreme nu am făcut public pentru că am vrut să-mi protejez mama și fiul. Într-un fel, m-am protejat și pe mine pentru că nu am mai fost expusă diverselor păreri, care sunt întodeauna pro și conrra, atunci când faci diverse alegeri. Dar și până să mă decid să fac public acest lucru, în spate am ajutat lume și continui să o fac.

CANCAN.RO: Ce sfaturi le dați femeilor aflate într-o situație asemănătoare?

Sfătuiesc pe toată lumea să meargă la medic atunci când simt că se întâmplă ceva în neregulă, să nu aștepte să se agraveze lucrurile. Sau pur și simplu să meargă periodic la un control de prevenție. Este mult mai simplu să previi, decât să repari. Asta este clar.

Citește și: BIANCA BRAD A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ. VEDETA A FOST LA UN PAS DE MOARTE, PRIMELE DECLARAȚII

„Am avut noroc că nu a fost o formă foarte agresivă”

CANCAN.RO: Dumneavoastră în ce stadiul al bolii ați ajuns la medic?

În stadiul trei. După care s-a spus că e în stadiul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.