vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

S-a retras sau nu Călin Popescu Tăriceanu din viața politică?!

S-a retras sau nu Călin Popescu Tăriceanu din viața politică?!


Călin Popescu-Tăriceanu este unul dintre cei mai controversați oameni politici de la noi. Cunoscut și prin prisma multiplelor căsătorii, 5 la număr, în ultima perioadă acesta a intrat într-un con de umbră renunțând și la cariera politică dar și la viața socială. Ajuns la 71 de ani, Tăriceanu zice că s-a retras complet din viața politică și nu vrea să mai fie deranjat pe acest subiect. Oare chiar s-a retras sau își pregătește, în liniște, marea revenire pe scena politică?!

Călin Popescu Tăriceanu

O prezență constantă mulți ani pe scena politică, astăzi Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să se mai implice în politică, dar nici în viața publică.

Hărțuit de activistul civic Marian Ceaușescu

Cu toate că a ales să se retragă, teoretic, în realitate, pare că Tăriceanu nu se dă dus din sfera politicului. Se implică în discuții ori stabilește întâlniri secrete. Lăsând la o parte episodul recent cu cu Marian Ceaușescu, acesta din urmă aruncând vorbe grosolane la adresa lui Tăriceanu, fostul lider ALDE pare că mai are un cuvânt de spus în politică.

Întâlnire cu Adrian Severin

Recent, a fost surprins la întâlnire cu Adrian Severin, fost ministru de externe al României, cunoscut în special pentru scandalul de corupție din Parlamentul European. Cei doi s-au întreținut amical, punând țara la cale sau cine…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.replicaonline.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.