vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Cred că pot schimba mai multe de aici, cu microfoanele astea pe care mi le puneți în față”


Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a fost întrebat dacă are de gând să intre  vreodată în politică, având în vedere activitatea pe care o are fundația lui. Actorul spune că nu, având mai multe motive pentru care nu vrea să facă asta.

„Nu mă văd. Într-o utopie așa, da. Utopic, ideal, da. Ideal da, dar cred că în politică te murdărești îngrozitor, cred că sistemul e atât de corupt și de greu încât dacă vrei să schimbi ceva nu vei reuși, vei fi singur acolo. Oricum, singurul om care poate schimba ceva e primul ministru. Pentru că dacă ești președinte și candidezi independent ești un bibelou frumos, o marionetă care face niște chestii externe, lucru la care oricum nu m-aș pricepe.

Deci ca să poți să schimbi ceva real, mâine dacă m-ai întreba să schimb ceva real, aș zice prim-ministru. Dar îți trebuie partid. Ce partid? Și nici nu îmi doresc să intru în vreunul”, a dezvălui Codin Maticiuc.

Citește și: Ce planuri are Codin Maticiuc de sărbători cu familia. Afaceristul îi pregătește parteneri o surpriză de zile mari: „Cumpăr cadouri și fac și dreg și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta”

Actorul e de părere că poate schimba mai multe prin intermediul  fundației sale, decât dacă ar intra în politică.

„Nu, cred că pot să schimb mai multe. Eu zic că nu o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.romaniatv.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.