vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța pentru viol și trafic de persoanestiri romania

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de 40 de membri ai unei secte internaționale de yoga tantrică. El este acuzat, printre altele, de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat care răpea oameni, transmite Liberation.

Bivolaru a fost ridicat din locuința sa situată într-o suburbie a Parisului, în Val-de-Marne. Poliția franceză a demarat o operațiune de amploare, iar descinderi au avut loc simultan în mai multe orașe din Franța, precum Paris, Seine-et-Marne, Val-de-Marne și Alpes-Maritimes. În total, 41 de persoane au fost arestate.

Gregorian Bivolaru se folosea de rețeaua sa internațională de yoga, Atman Yoga, pentru a racola femei tinere, pe care “le îndoctrina”, le sechestra și le exploata sexual. Atman Yoga era axată în special pe tantra yoga (trezirea spiritualităţii prin intermediul sexualităţii, explică franceinfo) şi pe inocularea unor “învăţături”, care erau menite să condiţioneze victimele să accepte relaţii sexuale, folosind tehnici de manipulare mentală care urmăreau suprimarea, în rândul victimelor, a oricărei noţiuni de consimţâmânt în cadrul raporturilor sexuale.

Mai exact, potrivit RFI, Gregorian Bivolaru, în vârstă de 71 de ani, își sechestra adeptele zile întregi în mai multe locuințe din suburbiile Parisului, femei cu care “își satisfăcea apetitul sexual”. În momentul reținerii sale, acesta ținea sechestrate 26 de femei în condiții “de izolare și igienă precare”.

Primele sesizări cu privire la infracțiunile comise de Bivolaru au fost făcute în iulie 2022, de către 12 foste adepte, care s-au îndreptat către instituția care gestionează abaterile confesionale din Franța.

Ancheta a fost apoi derulată de OCRVP – Oficiul central pentru combaterea violenței împotriva persoanelor -, în special prin intermediul Celulei sale de asistență și intervenție în materie de abateri confesionale (Cellule d’assistance et d’intervention en matière de dérives sectaires – Caimades).

În iulie 2023, parchetul din Paris a declanșat o anchetă pentru…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.