vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ministrul de Interne, prima reacție după prinderea lui Cătălin Cherecheș. Cui mulțumește Cătălin Predoiu


”Felicit şi mulţumesc poliţiştilor şi partenerilor instituţionali interni şi externi, români şi germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheş Cătălin”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Cătălin Predoiu.

Ministrul de Interne a transmis mulţumiri şi poliţiştilor din celelalte state implicate în căutarea primarului din Baia Mare.

Cherecheș, prins în timp ce încerca să fugă din Germania

”De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale. Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”, a mai scris Predoiu, potrivit News.ro.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, Germania.

Citește și


chereches

stiri romania

Surse din anchetă afirmă că primarul a fost ajutat de o mătuşă şi intenţiona să fugă din Germania, moment în care l-au prins agenţii.

Articol recomandat de sport.ro


Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”

Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.