vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Cred că întâi e Rapid și pe urmă Craiova”


Gigi Becali a alăctuit topul „numelor” din Superliga și spune că echipa lui Mihai Rotaru, Universitatea Craiova, este sub Rapid, ca notorietate.

Vicecampioana României a învins-o pe Dinamo cu 1-0 în acest weekend, iar după fluierul de final marcatorul unicului gol, Florinel Coman, i-a numit pe rivali „o echipă mică”.

Patronul Gigi Becali a sărit în apărarea starului său și a spus că acesta s-a referit exclusiv la forma sportivă din prezent, și nu l-a numele clubului, pe care l-a plasat pe poziția a doua în ierarhia brandurilor din România.

Gigi Becali a alcătuit clasamentul „numelor” din Superliga și îi dă lovitura prietenului Mihai Rotaru: „Cred că întâi e Rapid și pe urmă Craiova”. Cum arată topul întocmit de patronul de la FCSB

Gigi Becali spune că topul brandurilor din Superliga este condus de FCSB, urmată de Dinamo, iar pentru poziția a treia a avut unele dubii, însă în cele din urmă a plasat-o pe Rapid deasupra Universității Craiova, echipa lui Mihai Rotaru.

„El probabil s-a referit în sensul de ce e Dinamo la ora asta, nu ca și club, ca nume, că e clar. Ca și nume e al doilea, și următorul e Rapid. Sau, nu știu, cred că întâi e Rapid și pe urmă Craiova. Dar ca și valoare, la ora asta asta este echipă mică. Nu trebuie să se supere, așa sunt. Din moment ce după 17 etape ești pe penultimul loc nu ești echipă mică? N-ai cum să te referi la Dinamo ca și brand ca la o echipă mică.

Dinamo e Dinamo, e un brand, un club mare. Nu poți să îi spui la negru că… E negru că se vede că e negru. Ce să-i spui, stai să vedem dacă e negru? La ora asta, ca echipă e mică din punct de vedere valoric s-a referit omul”, a declarat Gigi Becal, la ProSport Live.

A fost un meci greu, în derby-uri se cam uită de fotbal şi se joacă mai dur. Ambele echipe nu vor să piardă. Cred că dăruirea şi până la urmă calitatea au făcut diferenţa. O lovitură liberă, o execuţie foarte frumoasă. Exersez şi este normal.

Am bătut să scap de ea, normal. Fiecare… mi-a spus să bat repede, eu voiam să bat în careu. Aveam pregătită o fază fixă. Mi-a spus să bat repede şi să plec din acel loc.

Ne aşteptam ca Dinamo să joacă un joc defensiv. Mereu cu echipele mai mici e aşa. Au jucat foarte bine şi ei, până la urmă este foarte bine că am câştigat.

Florinel Coman

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.