vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Doi criminali români au fost prinși în Spania, după 20 de ani de căutări. Fapta urma să se prescrie în câteva luni


După 20 de ani de căutări, politiștii din Barcelona, Spania, au arestat doi romani. Aceștia au ucis un tânăr în 2003, în Franța și de atunci se ascundeau în Catalonia.

Cum au fost prinși de poliție Foto: Shutterstock

Cum au fost prinși de poliție Foto: Shutterstock

Crima care a șocat Franța

În 2003, un tânăr francez pe nume Philip s-a îndrăgostit de Cristina, o prostituată româncă, în orașul Nancy. Cei doi au hotărât să fugă împreună, dar proxeneții români au intervenit, ucigându-l pe tânărul francez cu cruzime. Crima a șocat Franța, iar autorii, cei doi români, au dispărut fără urmă. În 2011, justiția franceză i-a condamnat în lipsă la închisoare, scrie b1tv.ro.

Polițiștii din Spania i-au prins pe cei doi

După două decenii de căutări zadarnice, polițiștii din Spania, în cadrul unei anchete legate de traficul de persoane și proxenetism, i-au arestat pe cei doi indivizi cu identități croate. Descoperind identitățile false și adevărata origine românească, autoritățile spaniole au realizat că aceștia erau cei căutați de justiția franceză pentru crima din 2003.

Românii au avut mai multe indentități false 

În urma anchetei, s-a descoperit că cei doi criminali au folosit mai multe identități false și au adoptat diverse naționalități în decursul celor 20 de ani. În plus, față de condamnarea pronunțată în Franța, aceștia au și două sentințe suplimentare: una în România pentru omor din imprudență în 1995 și alta în Belgia pentru trafic de persoane și proxenetism în 2001.

Cum au acționat în 2003

Mașina cu care au fugit din Franța în 2003 a fost parcată într-o parcare, acoperită cu o prelată, cu numere de înmatriculare spaniole și cu capcane – cum ar fi sticle de apă – pentru a verifica dacă cineva încerca să o descopere.

Unitatea științifică a Mossos analizează acum vehiculul -în special portbagajul- pentru a corobora faptul că au transportat în el pe tânărul pe care l-au ucis în Franța și în cazul în care vor găsi…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.