sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Cele 2 zodii care vor avea discuții neplăcute în familie, în Ajunul Crăciunului. Tensiunile ating cote maxime

Cele 2 zodii care vor avea discuții neplăcute în familie, în Ajunul Crăciunului. Tensiunile ating cote maxime


Două zodii din Horoscop vor avea ghinion de Crăciun! Vor avea parte de multe tensiuni și certuri în familie. Descoperă care sunt aceste zodii și cum pot gestiona aceste momente neplăcute în perioada sărbătorilor.

Zodii ghinioniste de Crăciun Foto: Shutterstock

Zodii ghinioniste de Crăciun Foto: Shutterstock

Fecioară: discuții în familie 

Nativii din Fecioară trebuie să învețe să accepte și o părere diferită de a lor și să caute un numitor comun cu persoana iubită. Ce-i drept, negocierea nu este punctul forte al acestor nativi, ci își doresc întotdeauna ca totul să se întâmple așa cum au stabilit. Fecioarele pot fi înțelese greșit în această perioadă și pot fi considerate de parteneri mult prea critice și greu de mulțumit.

Săgetătorul: certuri în familie 

Săgetătorul trece prin situații dificile la acest final de an. De la haos la locul de muncă și nervi întinși la maximum, până la lipsa banilor de sărbători, certuri și multă frustrare. Va fi nevoie de multă răbdare și mult tact pentru a putea trece peste acest final de an cu multe provocări. Ai grijă la felul în care te exprimji, pentru a nu exista certuri în familie și multă tensiune în casă. 

Zodii care vor fi singure de Crăciun

Gemenii trec în această perioadă prin mai multe emoții contradictorii. Gemenii sunt zodii de aer care nu sunt deciși dacă ar trebui să încheie relația chiar înainte de Crăciun. Pe de-o parte vor să înceapă anul singuri, pe de altă parte nu vor să rănească sentimentele partenerului de cuplu. Este o decizie dificilă, însă astrele arată că acești nativi vor înclina balanța în cele din urmă și își vor face nevoile cunoscute. Gemenii își doresc o schimbare.

Balanțele vor fi singure de Sărbători

Balanțele nu și-ar dori să rupă relația pe care o au cu actualul partener, însă încrederea lor a fost trădată. Astrele arată că pentru Balanțe este o perioadă dificilă. Nu este ușor să afli că cel în care ai avut cea mai mare încredere a avut secrete față de tine. Dacă vei reuși să treci peste…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.