vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Digi Economic: Șantiere pe mai multe bulevarde din București pentru următorii trei ani. Care vor fi zonele afectate

Digi Economic: Șantiere pe mai multe bulevarde din București pentru următorii trei ani. Care vor fi zonele afectatestiri romania

Primăria Municipiului București a scos la licitație publică un contract de 855 de milioane lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe traseul a trei linii de tramvai, 40, 55, și 14, potrivit Digi Economic

Contractul vizează servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de execuție pentru două loturi.

Primul este „Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, B-dul 1 Decembrie 1918, B-dul Basarabia, Calea Călărașilor, B-dul Corneliu Coposu, inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18.000 km, cale dublă linie curentă, acces și retragere”.

Al doilea lot este împărțit în trei secțiuni. Prima este „Reabilitare sistem rutier pe B-dul Pache Protopopescu și Str. Traian lungime traseu 1.900 km, cale dublă linie curentă”. 

A doua secțiune este „Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Traian B-dul Ferdinand I între Șos. Mihai Bravu și str. Traian”.

A treia secțiune din Lotul 2 este „Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între B-dul Camil Ressu și Strada Baba Novac, lungime traseu 0,220 km cale dublă linie curentă”.

Citește mai mult despre…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.