vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Diplomația regală pentru România. Margareta, Custodele Coroanei: „Nu există în altă țară așa ceva”

Diplomația regală pentru România. Margareta, Custodele Coroanei: „Nu există în altă țară așa ceva”stiri romania

Diplomația regală este cel mai puternic atu al unui stat, indiferent de forma de guvernare pe care o are, monarhie sau republică. De ce este atât de valoros pentru o țară ca și membrii Familiei Regale să o reprezinte diplomatic? Pentru că prezența lor înseamnă tradiție, neutralitate și deci, încredere. Am avut onoarea să discutăm pe această temă și multe altele cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei României și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Cristina Cileacu: Majestatea Voastră Margareta Custodele Coroanei Române, Alteța Voastră Principe Radu, vă mulțumim că ne-ați primit la Palatul Elisabeta și bine ați venit la Pașaport diplomatic!

MS&ASR: Mulțumim.

Cristina Cileacu: Majestate, de-a lungul istoriei României, Familia Regală a fost implicată în susținerea obiectivelor diplomatice naționale și, dacă ar fi să mă refer doar la exemplele din istoria recentă, obiectivele importante erau aderarea la NATO sau la Uniunea Europeană. Acum discutăm despre Schengen. Cât de mult contează în tot ce înseamnă aceste discuții diplomatice de lungă durată și complicate, personalitatea unui membru a familiei regale?

MS Margareta: Diplomația regală pentru România a durat ani de zile și încă continuă. Și nu este vorba numai de o personalitate sau de niște caracteristi personale. Este vorba aici de un fel de sistem, o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.