vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Preşedintele PSD Constanţa, întrebat dacă îl…

Preşedintele PSD Constanţa, întrebat dacă îl…


Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a afirmat, vineri, că partidul va avea propriul candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, varianta susţinerii actualului preşedinte, liberalul Mihai Lupu, nefiind luată ”niciodată” în calcul.


Felix Stroe a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă PSD Constanţa îl va susţine pe Mihai Lupu pentru un nou mandat în fruntea Consilului Judeţean Constanţa.

“Niciodată nu s-a luat în calcul în vreo structură de conducere a PSD Constanţa această posibilitate. Nici în Biroul Permanent Judeţean, nici în Consiliul Politic Judeţean. PSD Constanţa are foarte mulţi membri de valoare, oameni devotaţi partidului, care şi-au desfăşurat şi îşi desfăşoară activitatea politică în partid de ani şi ani de zile. Cu siguranţă, pentru toate funcţiile administrative, inclusiv pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean vom avea un candidat propriu provenit din PSD Constanţa”, a afirmat Felix Stroe.

El a precizat că toţi candidaţii PSD Constanţa vor fi desemnaţi în urma unor sondaje de opinie.

“Pentru toate funcţiile, inclusiv pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean, sigur că avem mulţi colegi foarte buni, care îşi doresc. Personal i-am încurajat pe toţi colegii care îşi doresc să îşi facă…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.news.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.