vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

PUSL confirmă sprijinul pentru un important lider local al PNL

PUSL confirmă sprijinul pentru un important lider local al PNL


Partidul Umanist Social Liberal a anunțat, vineri, că îl susține pe actualul președinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma, pentru un nou mandat.

Anunțul a fost făcut de Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, la conferința de alegeri organizată de umaniști în Ilfov.

„Începând de astăzi domnul Hubert Thuma are susținerea noastră, a PUSL. Probabil noi vom depune doar listă de consilieri și îl vom susține cu toată puterea noastră, pentru că știe ce are de făcut. Vedeți, fac o paralelă cu Ministerul Transporturilor. De ce nu avem 50 de kilometri de autostradă dați în folosință într-un an, dar am tăiat 200 de kilometri de panglică. Pentru că tot s-au schimbat. De aceea la Ilfov vrem continuitate, Hubert a demonstrat că poate să coabiteze cu toți factorii politici, în interesul județului”, a spus Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Liberalul Hubert Thuma a fost alături de umaniști, cărora le-a mulțumit pentru încredere.

„Vă mulțumesc pentru oportunitate și pentru încredere. Avem multe lucruri în comun, dorința de a crește și de a dezvolta Ilfovul. Politica se face în general cu oameni de valoare și văd mulți oameni de valoare aici în sală, sunt convins că mulți dintre dumneavoastră veți fi consilieri locali și județeni, primari, parlamentari și împreună vă aștept să dezvoltăm județul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.antena3.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.