vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Studentul care a comis masacrul de la Praga ar mai fi ucis un bărbat și pe fiica lui de 2 luni. Și-ar fi ales victimele la întâmplare

Studentul care a comis masacrul de la Praga ar mai fi ucis un bărbat și pe fiica lui de 2 luni. Și-ar fi ales victimele la întâmplarestiri romania

Poliția cehă are indicii că David Kozak, studentul care a ucis 14 oameni la Praga, a mai comis săptămâna trecută două crime. Poliția crede că tânărul și-a ales victimele la întâmplare, relatează The Independent.

Vinerea trecută, în pădurea Klánovice, din apropiere de Praga, s-au auzit focuri de armă. Polițiștii chemați la fața locului au găsit două cadavre, al unui bărbat de 32 de ani și al fiicei sale în vârstă de doar două luni. Ambii au fost împușcați.

În ciuda faptului că sute de polițiști au cercetat pădurea, polițiștii nu au reușit să dea de urma criminalului, înainte de tragedia de la Praga.

Acum, anchetatorii spun că au indicii că Kozak este și autorul crimelor din Klánovice și cred că acesta și-a ales victimele la întâmplare.

Joi dimineața, Kozak, un student de 24 de ani, și-a ucis tatăl și apoi a plecat spre Praga. Acolo, a deschis focul la Universitatea Carolină din Praga și a ucis cel puțin 14 oameni. El era student la Facultatea de Arte în cadrul aceleiași instituții. Kozak s-a sinucis când polițiștii s-au apropiat pe el.

David Kozak este descris de cunoscuți drept singuratic și introvertit. El avea însă un canal pe Telegram în care spunea că vrea să comită crime în masă și să se sinucidă.

„Întotdeauna am vrut să ucid, am crezut că voi deveni un maniac în viitor”, a scris studentul. Într-o altă postare, el a scris că se simte urât, urăște întreaga lume și vrea să provoace cât mai multă durere.

Kozak și-a făcut public canalul de Telegram joi, când a comis și masacrul de la Universitate.

„Vreau să trag în școli și, posibil, să mă sinucid”, a scris tânărul de 24 de ani într-o postare înfricoșătoare.

Pe canalul său de Telegram, Kozak l-a lăudat pe „Ilznaz”, despre care se crede că este Ilznaz Galyaviev, de 19 ani, care a ucis nouă persoane într-un atac armat din 2021, în fosta lui școală din Kazan, Rusia.

„Când Ilznaz a atacat, mi-am dat seama că este mult mai eficient să comiți crime în masă decât în serie”, a scris el.

De asemenea, a avut cuvinte de laudă și despre Alina Afanaskina, autoarea altui atac dintr-o școală din Rusia, despre care a spus că „l-a ajutat foarte mult”.

La începutul acestei luni, Afanaskina, de 14 ani, a împușcat mortal un alt elev și a rănit alți cinci cu pușca tatălui ei, după care s-a sinucis. Atacul a avut loc în orașul Briansk.

Editor : M.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.