vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Așteptarea că Trump se va întoarce este o binefacere pentru Putin. E literalmente atuul lui”

„Așteptarea că Trump se va întoarce este o binefacere pentru Putin. E literalmente atuul lui”


Sambata, 23 Decembrie 2023, ora 22:14

3678 citiri

Expertă americană de top în Rusia: „Așteptarea că Trump se va întoarce este o binefacere pentru Putin. E literalmente atuul lui”

Fostul președinte american Donald Trump și liderul de la Kremlin Vladimir Putin/ FOTO: Captură Youtube

Vladimir Putin are de ceva vreme „numărul lui Donald Trump… știe cum să-l manipuleze” și încă îl vede „ca un atu”, a spus fosta expertă în Rusia la Casa Albă, Fiona Hill, discutând despre autocratul rus și favoritul republican la președinție.

„Este literalmente atuul lui Putin”, a spus Hill în podcastul One Decision, găzduit de reportera Jane Ferguson și Sir Richard Dearlove, fostul șef al MI6. Gazdele au întrebat-o pe Hill dacă crede că președintele rus, care este implicat într-un război împotriva Ucrainei, pariază că Trump îl va învinge pe Joe Biden anul viitor și va reveni la putere.

„Așteptarea că Trump se va întoarce este o binefacere pentru Putin… el se poate juca cu asta. Poate folosi asta ca pe un fel de avertisment… pentru a speria ucrainenii, europenii, restul lumii. Putin este destul de încrezător, având în vedere relațiile sale anterioare cu Trump, că republicanul va încerca rapid să pună capăt războiului din Ucraina în favoarea sa. Și e evident că Putin are de ceva vreme numărul lui Trump, știe să-l manipuleze… se pricepe foarte bine la arta de a-l linguși pe Trump. El îl vede pe Trump ca pe un atu în multe privințe”, a spus Hill, citată de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.