vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

China ia în considerare revizuirea regulilor de joc după ce giganții tehnologici pierd miliarde de dolari | Știri despre tehnologie

China ia în considerare revizuirea regulilor de joc după ce giganții tehnologici pierd miliarde de dolari | Știri despre tehnologie

Autoritățile chineze au declarat că ar putea revizui regulile proaspăt redactate pentru jocurile online în scurt timp după ce restricțiile planificate au determinat companiile de tehnologie să piardă miliarde de dolari.

Televiziunea de stat CCTV a raportat sâmbătă că autoritățile au luat în considerare “preocupările și opinii exprimate de toate părțile”, adăugând că “Administrația de presă și publicații a statului le va studia cu atenție și le va revizui și îmbunătăți mai mult”, referindu-se la autoritatea pentru media.

Autoritățile au eliberat un proiect vineri, cu o gamă largă de reguli și reglementări menite să limiteze cheltuielile și recompensele online în jocuri video.

Impactul a fost imediat, provocând o lovitură masivă pentru cea mai mare piață de jocuri din lume. Investitorii s-au prăbușit, ducând la o scădere de până la 80 de miliarde de dolari a valorii de piață a celor două cele mai mari companii din China, liderul de piață Tencent Holdings și Netease.

Potrivit noilor reguli, jocurile online ar fi interzise să ofere recompense jucătorilor dacă se conectează în fiecare zi, dacă cheltuiesc bani pentru prima dată într-un joc sau dacă cheltuiesc de mai multe ori consecutiv într-un joc. Toate sunt mecanisme de stimulare obișnuite în jocurile online.

CCTV a raportat că reglementatorii ar putea schimba acum formularea unor secțiuni ale regulilor proiectului care limitează capacitatea de a încuraja conectările zilnice și reîncărcările portofelului.

China a devenit din ce în ce mai aspră cu jocurile video de-a lungul anilor.

În 2021, Beijing a impus limite stricte de timp de joc pentru cei sub 18 ani și a suspendat aprobările de noi jocuri video timp de aproximativ opt luni, invocând preocupări legate de dependența de jocuri.

Sursa: https://www.aljazeera.com/news/2023/12/23/china-considers-revising-gaming-rules-after-tech-giants-lose-billions

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.