vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Crăciun fericit! Cele mai frumoase mesaje de Nașterea Domnului

Crăciun fericit! Cele mai frumoase mesaje de Nașterea Domnuluistiri romania

Crăciunul este perioada în care vrem să fim alături de cei dragi, însă atunci când acest lucru nu este posibil, le putem transmite mesaje de Crăciun. Iată aici câteva idei!

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a petrece timpul alături de familie și prietenie. Fără doar și poate, Crăciunul reprezintă momentul în care toate problemele dispar și te simți din nou copil. 

Nașterea Domnului se sărbătorește în sânul familiei, iar colindele, bradul împodobit, zăpadă de afară, mirosul de cozonaci și de alte preparate delicioase sunt rețeta succesului. Este un moment special din an, când toată familia se reunește, adunați din diferite colțuri ale țării sau chiar din afara granițelor.

Ei bine, oricât de mult ți-ar dori să îi ai pe toți cei dragi alături de Crăciun, sunt și momente în care acest lucru nu este posibil. Tocmai de aceea, ți-am pregătit cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor dragi cu ocazia Nașterii Domnului.

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun

„Învață să culegi din fiecare Crăciun sfințenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi”.

„Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiți și mulțumiți de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc și mie”.

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste”.

 „Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândești la persoanele speciale din viață si tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit”.

„E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale.

E timpul să-ți amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun ”.

„Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfințenia de altădată”.

„Sfintele Sărbători de Crăciun şi să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacții alături de cei dragi”.

„Să vină Crăciunul şi toţi clopoțeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit”.

„Se zvonește că pe seară,
Cineva o să apară,
Pe furiș pe la balcon,
Pe fereastră sau pe horn,
Vine, vine Moș Crăciun să-ți vestească un an bun!

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.