vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Doctorul care a operat-o de cancer pe Rona Hartner rupe tăcerea, la o lună de la moartea artistei: “Am făcut tot ce am putut”. Mircea Beuran a dezvăluit ce șanse de vindecare avea vedeta, dacă apela la medicii din România

Doctorul care a operat-o de cancer pe Rona Hartner rupe tăcerea, la o lună de la moartea artistei: “Am făcut tot ce am putut”. Mircea Beuran a dezvăluit ce șanse de vindecare avea vedeta, dacă apela la medicii din Româniastiri romania

Prof. dr. Mircea Beuran a vorbit despre boala Ronei Hartner, la o lună de când artista s-a stins din viață.

A trecut o lună de când Rona Hartner s-a stins din viață după o luptă grea cu una dintre cele mai nemiloase boli, cancerul. Medicul care a tratat-o acum ceva ani, de aceeași boală, a vorbit despre regretata artistă și a dezvăluit ce șanse ar fi avut la viață dacă în urmă cu câteva luni s-ar fi tratat în România și nu în Franța.

Prof. dr. Mircea Beuran, dezvăluiri despre boala Ronei Hartner

Rona Hartner a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții, mai ales după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon pentru prima dată.

Medicul care a operat-o la momentul respectiv a vorbit despre întreaga situație și a povestit că artista a ținut neapărat să urmeze tratamentul oncologic în Franța la acea vreme, ceea ce a ajutat-o să se vindece. Prof. dr. Mircea Beuran a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu că a aflat târziu de noul cancer al Ronei, iar vestea morții l-a șocat. Acesta a mai ținut să puncteze că indiferent că s-ar fi tratat în România sau în Franța nu ar fi putut să câștige lupa cu viața, dată fiind evoluția bolii.

Citește și: Ultimul mesaj pe care fiica Ronei Hartner i l-a transmis mamei sale este sfâșietor! Sumalya este răpusă de durere, după decesul mamei sale: „Îngerul nostru”

„Prof. dr. Mircea Beuran: Cancerul este pe podium, cum se spune, traumatologia și bolile canceroase ale tubului digestiv ocupă două locuri importante. Există și alte cauze de moarte în cardiologie, neurologie, dar la ora actuală văd că există o căutare a modului în care să se explice și să se facă o prevenție.

Să existe un registru în care sunt toți bolnavii de cancer, ținuți într-o evidență, pentru că s-au făcut progrese chiar importante pentru anumite tipuri de cancer, în care rata de supraviețuire a crescut, calitatea vieții a unui canceros este chiar mai bună decât acum zece, cincisprezece ani. Rezultatele acestea încurajează.
Reporter: Dumneavoastră ați tratat-o pe Rona Hartner. V-a lăudat foarte tare că ați găsit-o într-un stadiu destul de avansat, de cancer de colon.

Prof. dr. Mircea Beuran: Noi am fost vecini în copilăria ei. Ne-am întâlnit de câteva ori și apoi a fost bucuria de a ne revedea la spital. Mi-a părut rău că avea un stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut. Ea și-a dorit ca partea de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.