vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„E în afara legilor românești!”


Articol de Adrian Jitea – Publicat sambata, 23 decembrie 2023, 03:36 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 03:36

Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, continuă să plătească pentru greșelile făcute în trecut de George Copos și de ceilalți șefi giuleșteni. Când va achita și datoria către Milos Pavlovic (40 de ani), proces pierdut la TAS, suma totală va ajunge la 2.172.000 de euro. 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a dat câștig de cauză lui Milos Pavlovic (40 de ani) în procesul dintre fostul fotbalist sârb și Rapid. Astfel, clubul din Giulești are de achitat 680.000 de euro până pe 16 ianuarie 2024, când se deschide oficial perioada de transferuri. Suma a fost confirmată de avocatul clubului. 

Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!

COTE DE PIAȚĂ

Transfermarkt a actualizat cotele! Un fotbalist din Superligă a ajuns la 6,5 milioane, Tavi Popescu a pierdut 400.000 din valoare!

Șucu plătește datoriile Rapidului din trecut 

Nu e prima datorie din „era Copos” pe care trebuie să o achite Dan Șucu. Totalul sancțiunilor din ultimii doi ani a atins 2.172.000 de euro.

Ce fotbaliști au câștigat procese și au primit bani de la Dan Șucu:

Dan Șucu protestează: „E în afara legilor românești!”

„Din punctul meu de vedere, nici nu există legislaţie în…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii cunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news//”>Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.