vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Impact violent între un microbuz cu șapte persoane și un autoturism, în județul Constanța

Impact violent între un microbuz cu șapte persoane și un autoturism, în județul Constanța


Imediat după producerea accidentului, echipele de intervenție de la Statia Midia 1 ASAS, SMURD B2, Desca Fripis, SMURD B2 Fripis și ATPVM Medgidia s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și a prelua situația în control. Resursele umane și materiale mobilizate au fost esențiale în gestionarea rapidă și eficientă a situației.

Potrivit informațiilor preliminare, patru persoane au fost transportate la spital cu ambulanțele, acestea fiind conștiente și capabile să comunice cu personalul medical.

Imagine

Pasagerii microbuzului sunt evaluați de către medicii de la fața locului, pentru a determina natura și gravitatea rănilor suferite în urma impactului. Acestea vor primi asistență medicală și, dacă va fi necesar, vor fi transportate la spital pentru investigații și tratament suplimentar.

Între credință și noroc. O sală de păcănele s-a „lipit”, la propriu, de o biserică, iar autoritățile ridică din umeri

Circulația în zonă a fost restricționată pe timpul intervenției, pentru a permite echipei de intervenție să-și desfășoare activitatea în siguranță și fără obstacole. Poliția Rutieră s-a deplasat imediat la fața locului pentru a efectua cercetările necesare și a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Imagine

„Traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa, după ce un autoturism şi un microbuz, cu 7 pasageri, au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.  

Zăpada face legea pe șoselele din România. Lista drumurilor pe care se circulă cu dificultate, anunțată de IGPR

ImagineCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.