vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Jennifer Lopez, apariție controversată!


Jennifer Lopez a avut o apariție controversată la o petrecere de Crăciun organizată în Los Angeles, unde a apărut îmbrăcată la fel ca jucătoarea de tenis Iga Swiatek.

Poloneza a făcut furori la Cancun, la finalul lunii octombrie, la petrecerea premergătoare Turneului Campioanelor, unde a fost îmbrăcată într-o rochie roșie.

Jennifer Lopez, apariție controversată!

La două luni distanță de la apariția uluitoare a jucătoarei de tenis, Jennifer Lopez s-a prezentat în aceeași rochie la o petrecere de Crăciun care a avut loc în Los Angeles.

Artista a atras toate privirile cu silueta ei de invidiat și a primit numeroase complimente din partea urmăritorilor.

Iga Swiatek a făcut furori la Turneul Campioanelor, iar rochia roșie pare că i-a purtat noroc, reușind să câștige competiția fără set cedat!

Redactor la ProSport.ro din 2021, cu o experiență în presa online de 3 ani, la mai multe publicații culturale.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii cunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news//”>Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.