sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Patrick îi face o confesiune neașteptată Cristinei: “Tot ce am făcut, am făcut natural, meriți să zâmbești”. Cât de aproape sunt de formarea unui cuplu: “Eu nu am mai avut o relație de genul ăsta”

Patrick îi face o confesiune neașteptată Cristinei: “Tot ce am făcut, am făcut natural, meriți să zâmbești”. Cât de aproape sunt de formarea unui cuplu: “Eu nu am mai avut o relație de genul ăsta”stiri romania

Patrick și Cristina sunt tot mai aproape de a forma un cuplu? Iată confesiunea neașteptată pe care concurentul i-a făcut-o tinerei abia acum!

Patrick nu a mai putut să reziste, astfel că după o dispută aprinsă cu Radu, a luat-o pe Cristina deoparte și i-a făcut o confesiune total neașteptată. După cum bine știe toată lumea, concurentul a reintrat în casă în urmă cu câteva săptămâni, iar la scurt timp s-a apropiat tot mai mult de frumoasa șatenă. Tocmai din acest motiv, acum a decis că este momentul să îi spună cu adevărat ce simte și care a fost scopul lui încă de la început, după ce majoritatea concurenților l-au acuzat că se folosește de tânără.

Ce se întâmplă între cei doi, de fapt?

Citește și: S-a aflat ce s-a întâmplat între Mihaela și Cosmin la întâlnire! Imaginile care îi vor lăsa mască pe concurenții din ”Casa Iubirii”. Cei doi s-au apropiat extrem de mult

Confesiunea neașteptată pe care Patrik o face în fața Cristinei

După ce a terminat relația cu Nona, în afara emisiunii, Patrick a vrut să își mai încerce norocul și a intrat din nou în „Casa Iubirii” pentru a-și găsi jumătatea.

Revenirea lui a fost una neașteptată, însă anumiți concurenți s-au bucurat din suflet să îl revadă. La rândul ei, Cristina a avut o relație cu Radu, însă povestea lor s-a terminat în cadrul competiției. Venirea fostului iubit al Nonei a fost o bucurie pentru Cristina, care la scurt timp s-a apropiat foarte mult de concurent.

Legătura dintre ei a fost și este foarte discutată în casă, mulți dintre concurenți acuzându-l pe tânăr că se folosește de șatenă și că doar îi dă speranțe false.

Având în vedere situația și mai ales faptul că a avut o dispută aprinsă cu Radu, Patrick nu a mai putut să se abțină și a vrut să discute între patru ochi cu tânăra. Acesta i-a făcut o confesiune neașteptată, mărturisindu-i că scopul lui a fost acela de a-i deschide ochii și de a o face să înțeleagă ce merită de la un bărbat.

„Eu consider că ți-am deschis alte viziuni în ceea ce privește un bărbat, că eu te-am ajutat să vezi ce e bun și ce nu e bun.
Pentru mine acesta a fost un interes maxim, ca tu să vezi situația altfel față de cum o vedeai până să vin eu.

Eu te vedeam pe tine ca un șoricel prins în capcană și, pentru că nimeni nu a avut dorința și puterea, am venit și am decupat sub ea, ca să fie…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.