vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Rețea de socializare: X a fost dat în judecată pentru că nu a plătit bonusurile promise angajaților

Rețea de socializare: X a fost dat în judecată pentru că nu a plătit bonusurile promise angajaților


Rețeaua de socializare X (fostul Twitter) și-a încălcat obligațiile contractuale prin neplata bonusurilor anuale de performanță pe care le promisese verbal angajaților săi, a decis vineri o instanță federală americană, potrivit AFP.

stiri romania

Elon Musk si logo-urile X si TwitterFoto: Shutterstock

Un fost angajat al grupului, Mark Schobinger, a dat în judecată platforma în luna iunie pentru încălcarea contractului, argumentând că Twitter le promisese angajaților săi plata unor bonusuri pentru anul 2022 dacă rămâneau în cadrul companiei cumpărate de Elon Musk până în primul trimestru din 2023, termenul limită pentru această plată.

X a încercat să obțină respingerea acestei cereri, dar instanțele au refuzat, stabilind că procesul și cererea de încălcare a contractului sunt valabile în condițiile legii californiene.

”Schobinger a formulat o cerere de încălcare a contractului care este valabilă în conformitate cu legislația californiană. El susține că Twitter a promis verbal că va plăti fiecărui angajat o parte din bonusul preconizat”, a scris judecătorul Vince Chhabria. „Iar prin refuzul de a-i plăti lui Schobinger bonusul promis, Twitter a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.