miercuri, aprilie 23, 2025
spot_imgspot_img

Latest Posts

Rețeta simplă de sarmale pentru Crăciun a lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul are un secret pentru a le da un gust aparte: „O bucată generoasă”



stiri romania

Chef Cătălin Scărlătescu îți propunere o rețetă simplă și gustoasă pentru sarmalele de Crăciun. Iată cum se prepară!

Se apropie cu pași repezi Crăciunul, multe gospodine apucându-se deja de prepararea celor mai gustoase bucate.

Iar așa cum spune tradiția, pe masa de Crăciun este musai să se găsească și sarmalele. Există o mulțime de moduri în care pot fi preparate, în funcție de regiunea țării ori de preferințe.

Citește și: Trucul pentru sarmale perfecte. Află ce carne de porc să folosești pentru un preparat delicios

Cătălin Scărlătescu, rețetă specială de sarmale

Însă, Cătălin Scărlătescu are o rețetă simplă pentru prepararea sarmalelor de Crăciun. Plus că, chef-ul vine și cu un secret pentru un gust aparte.

Cunoscutul bucătar  nu mai are nevoie de vreo prezentare, iar îndoiala nu-și mai are loc în ceea ce privește talentul său în bucătărie.

Astfel că, rețeta sa de sarmale este așteptată de multe gospodine. Și, după cum spune chef-ul, pare a fi una clasică, simplă, dar cu un ingredient special.

Dacă pe masa de Crăciun vrei să ai sarmale precum cele preparate de chef Cătălin Scărlătescu, iată de ce ingrediente ai nevoie:

4 kg de carne tocată de porc

500 g orez

2 kg ceapă

40 g piper

45 g sare

o bucată de afumătură

bulion

frunze de varză murată

cimbru

foi de dafin

Citeste si: „Acel act nu face mai mult decât ceea ce înfăptuim împreună. Poate uneori face și rău.” De ce a ales Matilda Pascal Cojocărița să nu se căsătorească? Artista a făcut declarații surprinzătoare- kfetele.ro

Citeste si: Ce vitamine sunt bune pentru sanatatea creierului- catena.ro

Citeste si: Andra va petrece sărbătorile într-o destinație inedită alături de familie. Mama artistei nu este deloc încântată de alegerea fiicei ei: ”Unde te duci tu fată, acolo nu o să ai brad de Crăciun”- radioimpuls.ro

Având aceste ingrediente la îndemână, iubitul Doinei Teodoru spune că prepararea sarmalelor este floare la ureche.

„Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper. Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată. Împăturim cu grijă conținutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Gusturi autentice. 3 rețete delicioase cu…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.