vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Sebastian Burduja: Gradul de umplere în depozitele de gaze este în jur de 90%. Putem să trecem iarna fără probleme

Sebastian Burduja: Gradul de umplere în depozitele de gaze este în jur de 90%. Putem să trecem iarna fără problemestiri romania

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, spune că gradul de umplere în depozitele de gaze este în jur de 90% şi că, în condiţiile unei ierni normale, putem trece această perioadă doar cu gaz românesc, potrivit News.ro.

Burduja a fost întrebat sâmbătă, la Antena 3 CNN dacă este suficient gaz în depozitele statului pentru această iarnă.

„Da, categoric stăm mai bine decât oricând. Gradul de umplere în depozite este în jur de 90%, pentru această perioadă anului este mai mult decât acoperitor şi, repet, în condiţiile unei ierni normale, cu maxim două episoade de ger, viscol de până la şapte zile pe lună, ar trebui să trecem această iarnă fără niciun fel de problemă, doar cu gaz românesc”, a spus el.

„Sigur că aici ne ajută cumva şi industria, ne ajută cu ghilimele de rigoare, ne ajută pe noi cei din energie, pentru că există un consum mai mic la gaz. Mi-aş dori ca în anii viitori să avem un consum mai mare în industrie, să avem combinatele chimice, să producă îngrăşăminte, să avem fabrici de medicamente care, de asemenea, necesită un consum mare de gaz”, a continuat el.

„Dar pe viitor, sigur că vor veni şi gazele din Marea…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.