vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Sebastian Bălășescu conduce primul Rolls-Royce Spectre din România

Sebastian Bălășescu conduce primul Rolls-Royce Spectre din România


Sebastian Bălășescu, fondatorul Urgent Curier, și-a achiziționat, recent, un nou bolid de lux. Primul din România! Este vorba despre un Rolls-Royce Spectre pe care a cheltuit o avere. Banii nu reprezintă, însă, o problemă pentru discretul om de afaceri. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu “OZN-ul” cu care milionarul face senzație pe străzile din Capitală. Nu este, însă, singura “bijuterie” cu care se mândrește milionarul.

“După muncă și răsplată” – este o veche vorbă românească, iar Sebastian Bălășescu a tras din greu, a muncit pe brânci în fiecare zi, iar acum se poate lăuda cu unul dintre cele mai “calificate” garaje de pe plaiurile autohtone. Fostul proprietar al companiei Urgent Curier conduce două “bijuterii” pe care și le permit doar cei cu mulți, mulți bani.

(VEZI AICI: GIGI BECALI, ÎNCĂ O APARIȚIE SPECTACULOASĂ CU ROLLS-UL DE 500.000 €. ANGAJAȚII AU STAT DREPȚI ÎN FAȚA LUI, IAR CANCAN.RO ARE IMAGINILE! E „STĂPÂN” ȘI LA SPĂLĂTORIE!)

Conduce primul Rolls-Royce Spectre din România

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, un Cullinan și un Spectre, ambele fabricate de Rolls-Royce, își fac “veacul” de o perioadă în curtea vilei unde locuiește Sebastian Bălășescu. Primul “tanc” are un preț de pornire de 400.000 de dolari, iar cel de-al doilea, primul din România, poate ajunge, și la 770.000 de dolari, în funcție de opțiuni și accesorii. Un calcul simplu arată că mașinile ex-proprietarului Urgent Curier valorează aproximativ un milion de euro.

Am avut o firmă, Urgent Curier. Până să ajung la astea (n.r. la mașini), am muncit de dimineață de la 8 până la 12 noaptea. Zece ani”, a precizat Sebastian Bălășescu, întrebat fiind cum a ajuns la o astfel de situație materială.

Sebastian Bălășescu se mândrește cu un garaj
Sebastian Bălășescu se mândrește cu un garaj „calificat”, unic în România

Potrivit specificațiilor tehnice, Rolls-Royce Spectre oferă 585 de cai putere și 900 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.5 secunde.

(NU RATA: CE ȘPAGĂ DE BAROSAN A LĂSAT LA LOFT ”ȘMECHERUL CU ROLLS-ROYCE”!)

A vândut Urgent Curier în 2014

În 2014, Abris Capital Partners a achiziționat în totalitate Urgent Curier (companie cu afaceri de 115,95 milioane lei în 2013, deţinută de soţii Sebastian şi Corina Bălăşescu) şi a fuzionat cu Cargus International, firmă controlată de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.