vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Spike, lovit din toate părțile! După ce prietenii lui Bordea l-au făcut praf, îl atacă și Tudor Gheorghe

Spike, lovit din toate părțile! După ce prietenii lui Bordea l-au făcut praf, îl atacă și Tudor Gheorghe


Spike și-a „luat-o” și de la Tudor Gheorghe! După ce a fost pus la zid de toți prietenii lui Bordea pentru că „i-a furat” nevasta, artistul a fost criticat de marele maestru.

image

Cu toții știm că Spike a lansat, în urmă cu 4 ani, melodia „Au înnebunit salcâmii”, cea făcută, în primă instanță, de Tudor Gheorghe. După ce a fost pus la zid de toți prietenii lui Cătălin Bordea din cauză că l-a despărțit pe acesta de Livia, și-a luat „decisiva” și de la marele maestru. 

„E foarte interesant”

„Cum să spun? La început am avut așa… Că nu mai semăna deloc cu ce am cântat eu. Fiul meu, care e generația lor, a zis: «Tata, atest, e foarte interesant. Ia să vezi cum se va schimba toată povestea». Ei știau piesa cântată de băieții ăștia, dar nu știau originalul. Înțelegi? Pe urmă au fugit să audă și originalul și a fost altceva.

A fost foarte bine. Eu am fost de acord (n.red.: să-l lase pe Spike să facă remake-ul). Băieții au fost foarte eleganți, m-au întrebat și le-am dat acceptul fără niciun fel de problemă”, a povestit Tudor Gheorghe, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Tudor Gheorghe ascultă și manele

În plus, Tudor Gheorghe a povestit că ascultă și manele și a ținut special să-și expună și preferințele. Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Minune, pe care îl consideră un real talent în muzica de petrecere și nu numai.

„Eu ascult și manele. Nu mă deranjează, sunt niște copii formidabili, niște glasuri excepționale. Adrian Minune este un glas remarcabil. Vorbesc despre copiii de la început, care au început cu manelele, după aceea au degenerat.

S-au schimbat și temele, chipurile alea cu silicoane, cu bani aruncați, nu mai e muzică… Na, na, na. Găsiseră ritmul ăsta. Maneaua n-au inventat-o ei. Turcismele, muzica orientală, cum să spun, frumoase! Ușor, prin vulgarizare prin obsedanta temă anii, banii și dușmanii… Trei…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.