vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ciucă, întrebat dacă va candida la preşedinţie: Nu mă dau înapoi. Când va veni vremea să ne asumăm şi această candidatură, o vom facestiri romania

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat marți seara că „nu se va da înapoi de la o eventuală candidatură” pentru funcţia de președinte al României din partea formaţiunii politice pe care o conduce. Cu toate acestea, liberalul a subliniat că nu poate cere partidului să se mobilizeze pentru alegeri şi el să „stea deoparte şi să privească”. El a adaugat că pentru PNL, în acest moment, prioritatea este să continue să asigure stabilitatea guvernării.

Întrebat, marţi seară, dacă va fi candidatul PNL pentru funcţia supremă în stat, Nicolae Ciucă a răspuns că nu poate cere partidului să se mobilizeze şi el să ”stea deoparte şi să privească”.

”Am să vă răspund direct: în atribuţiile funcţiei preşedintelui Partidului Naţional Liberal este şi această prevedere de a-şi asuma candidatura la care, împreună cu partidul, se va decide. Eu nu pot să mă duc în faţa Partidului Naţional Liberal şi să le solicit să se mobilizeze, să îi îndemn la tot ceea ce înseamnă competiţia electorală pentru acest an şi să stau deoparte şi să privesc sau doar să coordonez ceea ce se întâmplă în partid”, a afirmat Nicolae Ciucă, la Antena 3, potrivit News.ro.

Ciucă a subliniat că nu se ”dă înapoi” de la o eventuală candidatură.

”În momentul de faţă, sigur, nu este momentul, nu şi-a anunţat nimeni…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.