vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

38 de angajați de pe aeroportul din Madrid furau tot ce prindeau din bagajele pasagerilor, de la gadgeturi și genți de lux la mâncarestiri romania

38 angajați ai unor firme care operează pe aeroportul Barajas din Madrid au fost reținuți sau sunt cercetați pentru că au furat obiecte din bagajele de cală ale pasagerilor, a căror valoare depășește 120.000 de euro. Au fost prinși de Garda Civilă în cadrul „Operațiunii Sindicat”, relatează ABC.

Operațiunea a permis recuperarea unui număr mare de obiecte care au fost deja restituite proprietarilor. Printre obiectele furate sunt genți și îmbrăcăminte de firmă, tablete, ceasuri, ceasuri inteligente, căști wireless, aparate foto, bijuterii, bani, o vioară sau o biblie.

De altfel, de la plângerile privind furtul viorii și al bibliei scumpe, care aparținea unui preot, a pornit operațiunea Gărzii Civile. Alți pasageri nu au semnalat însă furturile.

Un subofițer al Armatei Statelor Unite, care se afla în misiune în Puerto Rico, și-a primit înapoi camera foto. O studentă din New York și-a primit înapoi telefonul de ultimă generație. CEO-ul unei companii și-a recuperat ceasul inteligent, iar unui tânăr muzician i-a fost restituită vioara cu care urma să participe la un recital la Londra.

De asemenea, agenții Gărzii Civile au confiscat o mare cantitate de produse alimentare – cârnați, șuncă și brânză, precum și conserve și alte alimente, ai căror proprietari nu au putut fi găsiți.

Editor : M.B.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.