vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Anunțul Făcut De Viviana Sposub, După Ce S-a împăcat Cu George Burcea: „Îmi Doresc Foarte Mult Să Fiu Mamă”. Motivul Pentru Care Nu Poate Munci în America


Anul trecut, după 3 ani de relație, Viviana Sposub și George Burcea au decis să se despartă. Separarea lor a durat câteva luni, iar actorul a reușit să o recucerească pe femeia cu care și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Bălan. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei și tot atunci a anunțat că s-au împăcat.

S-au întors în România, iar acum Viviana Sposub și-a reluat activitatea. Merge la evenimentele mondene și continuă cu campaniile de publicitate pe care le are în mediul online. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a mărturisit că își dorește mult să fie mamă, însă nu se vede mamă în viitorul apropiat. Viviana Sposub iubește foarte mult copiii, iar cu fetițele lui George Burcea s-a comportat întotdeauna exemplar.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele.”

viviana-sposub-inel-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cine sunt magistrații de la Curtea de Apel care îl judecă pe Liviu Dragnea în dosarul vizitei plătite la învestitura lui Donald Trump. Unul dintre ei a fost filmat în timp ce îndesa bani în sutienul unei dansatoare

Recomandări

Cine sunt magistrații de la Curtea de Apel care îl judecă pe Liviu Dragnea în dosarul vizitei plătite la învestitura lui Donald Trump. Unul dintre ei a fost filmat în timp ce îndesa bani în sutienul unei dansatoare

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo”

Viviana Sposub a povestit cu mult entuziasm despre vacanța pe care a petrecut-o în Statele Unite ale Americii. Iubita lui George Burcea a precizat că, din păcate, nu poate munci acolo pentru că are nevoie de o viză specială. Cu toate acestea, ea s-a bucurat să petreacă mai mult timp în America, unde a văzut toate locurile pe care și le dorea.

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo. Am copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la L.A. Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.

M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”, a spus Viviana Sposub.

Și a continuat: „Deocamdată, America este pentru mine o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.