vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ce păţeşte Cornel Dinicu, după necazul de la Ferma Dacilor? Ce îi fac taximetriştii


În dimineața zilei de 26 decembrie 2023 o adevărată tragedie avea loc la Ferma Dacilor. Un incendiu de proporții a izbucnit, iar complexul a fost ars din temelii. Opt oameni și-au pierdut viața în flăcări, iar în urma celor întâmplate Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a ajuns în arest la domiciliu. Însă, recent, acesta a cerut instanțelor de judecată permisiunea părăsirii domiciliului. Se pare că această cerere are legătură cu taximetriștii, care îi fac viața grea. Ce probleme are Cornel Dinicu?

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor din Prahova, a cerut instanțelor de judecată permisiunea părăsirii domiciliului pentru schimbarea permisului de conducere, document expirat încă din octombrie 2023. Decizia acestuia de a-și schimba permisul se pare că are legătură cu taximetriștii sau șoferii de Uber, care îi fac viața grea. Cornel Dinicu este dependent de ei, însă aceștia refuză în mod constant să îi accepte cursele.

(CITEȘTE ȘI: GESTUL PE CARE CORNEL DINICU L-A FĂCUT CÂND A FOST ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE. PATRONUL FERMA DACILOR A FOST PLASAT ÎN AREST LA DOMICILIU)

Ce păţeşte Cornel Dinicu, după necazul de la Ferma Dacilor

În prezent, Cornel Dinicu este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. De la începutul lunii februarie, bărbatul se află în arest la domiciliu și nu are voie să părăsească apartamentul din București, fără aprobarea judecătorului.

Însă, având în vedere că ancheta în cazul incendiului de la Ferma Dacilor nu s-a finalizat, Cornel Dinicu este chemat frecvent pentru audieri atât la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, cât și la instanțe. Așa că acesta se plânge că nu are cu ce se deplasa de la domiciliul său din Capitală până în Ploiești, cât timp permisul de conducere este expirat.

Astfel, cum nu poate conduce, Cornel Dinicu este obligat să apeleze pentru aceste drumuri ori la cunoscuți, ori la serviciile de taximetrie sau Uber. Pentru că se află sub puterea măsurii arestului la domiciliu, bărbatul nu are dreptul să circule cu mijloace de transport în comun.

Așadar, pricipala problemă a lui Cornel Dinicu este că de fiecare dată când vrea să circule cu taxi sau Uber cursele îi sunt refuzate. În cazul acestuia, fiecare cursă în regim de taxi sau Uber trebuie declarată la poliție, inclusiv…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.