vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Klaus Iohannis discută la Palatul Cotroceni cu liderul austriac Karl Nehammer


Președintele Klaus Iohannis l-a primește joi dimineață pe Cancelarul Federal al Republicii Austria, Karl Nehammer, la Palatul Cotroceni.

Cancelarul austriac este în România pentru a participa la Congresul Partidului Popularilor Europeni. Este de așteptat ca cei doi să discute și despre ridicarea vetoului austriac pe aderarea României la Spațiul Schengen, pe cale terestră.

Nicolae Ciucă a anunțat, marți, că PPE va avea un paragraf special introdus în manifestul pe care îl vor adopta, referitor la acest subiect. „Vedem cum va vota Austria”, a declarat Ciucă, într-o conferință comună cu Manfred Weber.

Miercuri seară, delegația austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al PPE, deși ÖVP transmisese  că se opune, în continuare, extinderii Schengen.

Acest vot arată ca blocajul a fost depășit și că, chiar dacă au existat dificultăți, le vom depăși și vom obține aderarea deplină a României la spațiul Schengen”, a afirmat vicepreședintele PPE Siegfried Mureșan, într-un comunicat de presă, miercuri seară.

CITEȘTE ȘI:

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gandul.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.