vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Adevăratul motiv pentru care Oana Roman și Cornel Păsat s-au despărțit după 8 ani de relație. Vedeta a făcut dezvăluirea abia acum: ”Am refuzat să…”


Oana Roman și Cornel Păsat au format, timp de opt ani, o relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, la mijloc fiind vorba despre anumite neînțelegeri. În cadrul unui podcast, fiica lui Petre Roman a dezvăluit motivul real în urma căruia a intervenit separarea. Iată detaliile mai jos, în articol.

Timp de opt ani, Oana Roman și Cornel Păsat au format o relație. Au ales drumurile separate, apoi și-au refăcut viețile amoroase. În cadrul unui podcast, fiica lui Petre Roman a vorbit despre motivul real care a condus la separarea dintre cei doi. De altfel, a mărturisit că fostul ei iubit s-a purtat foarte frumos în timpul relației, era educat și avea bun simț. Totodată, despre Cornel Păsat spune că este om talentat și dedicat meseriei sale. A readus în discuție o experiență pe care au trăit-o împreună, și anume atunci când au mers în America.

„În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important.

El a evoluat profesional. Când am mers prima dată în America împreună, toți banii pe care a reușit să îi strângă, el nu și-a cumpărat un vârf de ac și cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe. Și-a dorit foarte mult”, mărturisea Oana Roman, în cadrul podcastului.

Vezi și  ULTIMELE CUVINTE PE CARE MIOARA ROMAN I LE-A SPUS LUI CORNEL PĂSAT. FOSTUL IUBIT AL OANEI ROMAN NU LE VA UITA NICIODATĂ

Motivul pentru care Oana Roman și Cornel Păsat s-au despărțit

Oana Roman a mărturisit faptul că nu a avut o atitudine favorabilă față de fostul ei iubit, Cornel Păsat. Fiica lui Petre Roman a susținut că s-a purtat urât cu el. Pe lângă comportamentul despre care a vorbit Oana Roman, a mai mărturisit că a refuzat să își întemeieze o familie cu fostul ei partener. La momentul respectiv, refuzase să devină mămică. A făcut dezvăluirile în podcastul moderat de Anamari Prodan.

„În 8 ani de zile eu m-am purtat absolut îngrozitor cu el, pentru că eram tâmpită. Am avut perioade foarte…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.