vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Amendați pentru că au intrat la orele de curs dintr-o școală. Cum s-a întâmplat totulstiri romania

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost amendaţi, cu câte 1.500 de lei, după ce au intrat într-un liceu din municipiul Târgovişte şi s-au aşezat în bănci, la una dintre clase participând ”activ” la o oră de sociologie. Poliţiştii l-au amendat şi pe pazniul şcolii pentru că a permis accesul celor doi bărbaţi în liceu.

Incidentul a avut loc în ziua de 1 martie, iar poliţiştii, care au aflat despre acest caz, s-au sesizat în ziua de 6 martie.

”Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că doi tineri, de 22 şi 28 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unităţii de învăţământ şi ar fi participat activ la o ora de sociologie, susţinută de un profesor suplinitor. Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 1.500 de lei fiecare”, transmit, vineri, oficialii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Amendat a fost şi agentul de pază aflat la poarta secundară de acces în instituţia de învăţământ, acesta primind o sancţiune în valoare de 200 de lei pentru că a permis intrarea în liceu a celor doi bărbaţi.

Inspectoratul  Şcolar a primit o informare din partea Poliţiei cu privire la acest incident vineri, iar situaţia va fi analizată, urmând a fi dispuse măsuri.

Poliţiştii mai transmit că profesorii au fost instruiţi cu privire la măsurile care trebuie sa fie adoptate pentru prevenirea unor incidente similare.

Incidentul a fost făcut public, pe data de 6 martie, de senatorul de Dâmboviţa Dragoş Popescu, pe Facebook.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.