vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Din prima zi când am intrat în politică, am promovat și am sprijinit femeile”. Mesajul lui Igor Grosu de 8 martie


Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a transmis astăzi, 8 martie, un mesaj de felicitare dedicat tuturor femeilor din țară.

„Femeile schimbă lumea în fiecare zi, excelând în diverse domenii, de la știință și tehnologie la afaceri, cultură și servicii publice. Prin muncă, ambiție, competență și profesionalism, femeile își urmează pasiunile și inspiră generații întregi. Și sunt mândru să avem femei lidere, care conduc echipe și aduc multe schimbări pozitive”, a transmis premierul Dorin Recean.

„Locul unei femei este cu adevărat oriunde dorește ea să fie – pe scenă, conducând o companie, o aeronavă sau o țară. Și fiecare fată trebuie să crească știind că nu există limite pentru ambițiile și visele ei, că poate atinge orice obiectiv pe care și-l propune și că merită să fie recunoscută și apreciată pentru contribuția sa egală în societate.

De Ziua Internațională a Femeii, încurajăm o dată în plus tinerele și tinerii să-și urmeze pasiunile și să-și atingă potențialul în orice domeniu își propun”, a transmis prim-ministrul.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “tv8.md”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.