vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Se caută sute de angajați la cea mai nouă fabrică care se construiește în România. Va fi gata până în iunie 2024


Se vor face sute de angajări la fabrica de medicamente care se construiește în România și care trebuie să fie finalizată până la începutul acestei veri. Mai exact, este vorba despre cea mai modernă fabrică din industria farmaceutică, o investiție de 60 de milioane de euro. 

În octombrie, ar putea să iasă pe porțile fabricii primele camioane cu medicamente Foto: Pixabay.com

În octombrie, ar putea să iasă pe porțile fabricii primele camioane cu medicamente Foto: Pixabay.com

Termen finalizare proiect: iunie 2024

În România, se construiește una dintre cele mai moderne fabrici din industria farmaceutică, cu o investiție ce depășește 60 de milioane de euro. STADA România, subsidiară a grupului STADA Arzneimittel AG, este la conducerea acestui proiect de amploare. 

Guvernul României a contribuit parțial la implementarea acestei facilități de producție prin acordarea unui ajutor de stat. Termenul de finalizare a proiectului este stabilit pentru luna iunie 2024, iar după aceasta, se va începe procesul de obținere a autorizațiilor necesare. Scopul este ca în luna octombrie 2024 să poată ieși pe porțile fabricii primele camioane încărcate cu medicamente. 

Câte locuri de muncă va genera fabrica 

STADA România a transmis coordonatele proiectului, evidențiind dimensiunea sa impresionantă. Cu 100.000 de metri pătrați de teren, 30.000 de metri pătrați construiți, 12 linii de producție și o capacitate de 160 de milioane de cutii de medicamente pe an, fabrica va genera aproximativ 400 de noi locuri de muncă. Acesta se va construi în cadrul Parcului Industrial Arieș din Turda, județul Cluj, potrivit zcj.ro. 

Fabrică medicamente Foto: Facebook STADA

Fabrică medicamente Foto: Facebook STADA

Despre ce investiție este vorba 

„Este prima fabrică de medicamente construită de la zero în România, în perioada modernă. Am plecat de la o investiţie de 48 mil. euro, dar sărim uşor de 60 de mil. de euro spre finalul investiţiei”, a spus directorul Mihai Fugarevici. „Probabil că va fi una dintre cele mai interesante fabrici din Europa: capacitatea de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.