vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Adrian Enache, un tată împlinit! Artistul este extrem de mândru de fiul său, care va pleca să studieze în străinătate. Tânărul mai are multe alte pasiuni: „E bine să le facă pe toate”stiri romania

Adrian Enache are toate motivele să zâmbească. David, fiul său, va pleca la studii în Țările de Jos, ceea ce nu poate fi decât un motiv de mândrie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Pe parcursul anilor a reușit să-și clădească o carieră demnă de invidiat în industria muzicală. Piesele sale au cucerit de fiecare dată inimile ascultătorilor. Tocmai de aceea, a adunat de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt alături necondiționat.

Dacă în viața profesională a avut parte numai de reușite, la fel s-a întâmplat și în cea personală.

Adrian Enache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iuliana Marciuc, iar din rodul iubirii lor s-a născut și un fiu. De asemenea, artistul mai are încă o fiică dintr-o relație anterioară, Diana Enache.

Fiul lui Adrian Enache pleacă la studii în afara țării

Adrian Enache  se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Nu numai că este un artist desăvârșit, ci și un tată extraordinat. Fiul și fiica sa îl fac extrem de fericit și mândru în fiecare zi.

După ce în urmă cu doar câteva luni nu își mai încăpea în piele de bucurie, asta pentru că devenise bunci pentru prima oară, acum are din nou motive să zâmbească. Asta pentru că David, băiatul său, a decis să studieze în străinătate.

Citește și: Iuliana Marciuc spune tot adevărul despre perioada în care a fost amanta lui Adrian Enache! Cât de mult suferea, de fapt: „Sărbătorile m-au durut cel mai tare”

A ales să plece în Țările de Jos, acolo unde va învăța totul despre business management și, de ce nu, ulterior ar putea chiar să-și construiască propria afacere. Chiar dacă mai are și alte pasiuni, precum fotbalul și actoria, tatăl său îl încurajează să învețe cât mai multe lucruri și să profite din plin de acești ani. De asemenea, partenerul de viață al Iulianei Marciuc spune că la fel s-a întâmplat și în cazul său, asta pentru că a studiat ingineria, dar și psihologia si filosofiam iar acum este cântăreț.

Citește și: „Suflete pereche” Iuliana Marciuc și Adrian Enache, o poveste de dragoste care durează de 28 de ani! Vedeta a vorbit fără perdea și despre geloziile din cuplu: „Nu am cedat foarte ușor”

„David joacă foarte bine fotbal. A fost la antrenamentele de acum o săptămână…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.