sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ciolacu spune că încă nu a decis dacă va candida sau nu la președinție: „Trebuie să hotărăsc cu mine însumi”

Ciolacu spune că încă nu a decis dacă va candida sau nu la președinție: „Trebuie să hotărăsc cu mine însumi”stiri romania

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că încă nu a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale şi a subliniat necesitatea unei stabilităţi politice, întrucât „a venit momentul să construim pentru România”.

„Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Nu am hotărât acest lucru. Cred că în primul şi primul rând trebuie să hotărăsc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi. Dar ce îmi doresc, îmi doresc un preşedinte care să construiască. Am pierdut prea mult timp certându-ne”, a declarat Marcel Ciolacu în faţa a câteva sute de delegaţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Iaşi.

Ciolacu a afirmat că este nevoie de stabilitate politică şi a subliniat totodată importanţa meritocraţiei.

„Toată lumea întreabă de ce avem o listă comună. Avem nevoie de o stabilitate politică. Există o stabilitate la nivel local. Un primar are un mandat de patru ani, un preşedinte de Consiliu Judeţean are un mandat de patru ani. Nu se poate ca în 10 ani să avem 10 prim-miniştri. Nu se poate să avem în ultimii 10 ani sute de miniştri. Ţările care s-au dezvoltat au avut miniştri timp de 17 ani la Transporturi”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

El a subliniat totodată importanţa meritocraţiei în clasa politică.

„Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă, în cazul…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.