sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Oana Roman și-a Dorit Ca Marius Elisei Să își Găsească Pe Altcineva: „O Altă Victimă Căreia Să-i Aplice Același Scenariu”

Oana Roman și-a Dorit Ca Marius Elisei Să își Găsească Pe Altcineva: „O Altă Victimă Căreia Să-i Aplice Același Scenariu”


După o căsnicie de 10 ani, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal. Recent, vedeta a fost invitată la podcastul Anamariei Prodan, unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața personală. Episodul a fost filmat înainte ca Mioara Roman să se stingă din viață, iar Oana a mărturisit ce sfat prețios i-a dat mama ei.

Înainte de a fi cu Marius Elisei, Oana Roman a avut o relație cu Cornel Păsat, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu 19 ani.

„Eram foarte zen pentru că a fost o relație care a fost realmente o iubire adevărată, că, dacă n-ar fi fost n-ar fi durat atât, și n-am fi reușit împreună să construim atât de multe lucruri.

Prima relație pe care am avut-o eu cu colegul meu de clasă, el venea dintr-o familie foarte bună, și e un băiat care este un avocat extraordinar, dar nu ne-am înțeles. 

Cu Cornel ne-am înțeles, mama a fost foarte… la noi a fost chestia asta, bă, dacă tu ești bine, e totul bine. Eu m-am despărțit de Cornel în 2005 și am început o relație cu Marius în 2013. Mama mi-a zis într-o zi așa, dacă ai fost fericită real o zi și apoi o săptămână și apoi o lună, a meritat. 

A meritat, pentru că alte femei nu reușesc să fie nici măcar o zi. Tu trebuie să te gândești la chestia asta și să nu regreți, că dacă trăiești cu regret, n-are niciun rost. Finalul a meritat pentru că am acest copil minunat, cu siguranță. 

,,Războiul a început acasă”. Mamele și soțiile soldaților ruși ,,se iau la trântă” cu Kremlinul. Cine sunt femeile care se luptă cu Putin

Recomandări

,,Războiul a început acasă”. Mamele și soțiile soldaților ruși ,,se iau la trântă” cu Kremlinul. Cine sunt femeile care se luptă cu Putin

Dumnezeu a vrut ca eu să am atunci, la momentul ăla, un copil care să fie așa, pentru că Iza este o minune, o binecuvântare. Este un copil incredibil. Eu nu aș fi avut cum să-mi dau seama că e bine sau nu.

Aveam 37 de ani, nu aveam copii, eram singură de mulți ani, aveam o relație care nu era… adică nu mă mutasem cu băiatul ăla, nu locuiam cu el, era așa… ne vedeam, ne așa… Deci nu aveam ceva care să fie super mega stabil și el a venit și a umplut chestia asta, dar a umplut-o atât de mult încât eu nu am știut ce m-a lovit, la propriu. 

Și asta a fost, pentru că noi ne-am cunoscut în ianuarie și în iunie eu eram deja însărcinată. Eu nu pot să zic că regret, pentru că am acest copil. Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius”, a povestit Oana…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.