vineri, iulie 12, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

România a CÂȘTIGAT procesul și nu va plăti daunele uriașe

România a CÂȘTIGAT procesul și nu va plăti daunele uriașeCurtea de Arbitraj de la Washington a redactat hotărârea pentru România în urma scandalului Roșia Montană. Statul român nu va plăti nicio despăgubire companiei Gabriel Resources. Acesta este verdictul comunicat vineri seară Guvernului României de către Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID). Decizia este definitivă și executorie.

Gabriel Resources a depus în iulie 2015 la ICSID cererea de arbitraj împotriva statului român pentru că nu li s-a mai permis să exploateze aurul de la Roșia Montană. După un lung șir de procese, canadienii trebuie să achite cheltuieli de judecată.

Premierul Marcel Ciolacu a încercat înainte de decizie să calmeze spiritele și a declarat că o să ne descurcăm în orice scenariu.

Scandalul Roșia Montană. Marcel Ciolacu: „O să arăt toate documentele pe care la avem la Guvern”

Guvernul e pregătit să facă publică decizia, deși ar putea exista anumite clauze de confidențialitate.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.