vineri, iulie 12, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Adrian Cristea, invitatul surpriză de la ziua Denisei Nechifor! Au pozat ca o familie! „Nu credeam să mă simt așa la 40 de ani”

Adrian Cristea, invitatul surpriză de la ziua Denisei Nechifor! Au pozat ca o familie! „Nu credeam să mă simt așa la 40 de ani”


Denisa Nechifor a dat chef mare, la împlinirea celor 40 de ani. De la petrecerea cu peste 100 de invitați nu a lipsit fostul iubit, Adrian Cristea. Denisa, „Prințul” și fiica lor, Rania, au pozat, din nou, ca o familie fericită!  

Denisa Nechifor a împlinit, sâmbătă 9 martie, 40 de ani, prilej cu care a fost sărbătorită cu fast de familie și de prieteni. 

Dacă tot a făcut o vârstă rotundă, Denisa a dat un chef pe măsură, sâmbătă seară, la un club exclusivist din Capitală. Spre surprinderea Denisei, s-au strâns mai bine de 100 de persoane la petrecere, rude și prieteni foarte buni din showbiz.

Chef cu peste 100 de persoane la club! Adi Cristea și Cristan Boureanu nu au lipsit 

Surpriza mare a venit, însă, din partea fostului iubit, Adrian Cristea, care nu a ratat invitația la petrecere, mai ales că la chef s-a aflat și Rania, fiica lor superbă, care la 15 ani arată trăsnet și de care fotbalistul este foarte apropiat, în ultima vreme.

Cei trei au pozat ca o familie fericită și de această dată. Denisa a fost o răsfățată, a primit foarte multe flori, s-a dat cu artificii la miezul nopții, iar tortul sărbătoritei a avut patru etaje, ca la nuntă. 

Cristian Boureanu s-a numărat și el printre invitații la ziua Denisei.

Denisa Nechifor: „Mai avem și azi o petrecere în familie”

Contactată de Click!  a doua zi, după chef, Denisa ne-a mărturisit că s-a simțit ca o regină la ziua ei. 

„Mă simt minunat! E o perioadă super frumoasă, nici nu mă așteptam să fie atât de frumoasă perioada asta de 40 de ani! 

Am avut lângă mine oameni cu care am interacționat de-a lungul timpului. A…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.