sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Horoscop 11 martie 2024. ZODIA care se va confrunta cu tensiuni la muncă

Horoscop 11 martie 2024. ZODIA care se va confrunta cu tensiuni la muncă


Lasă deoparte stresul. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 11 martie 2024.

Berbec

Bioritmurile scăzute te pot face să te simți mai puțin în apele tale. Mintea ta s-ar putea să nu fie la fel de rapidă ca de obicei și este posibil să traversezi ziua într-o oarecare ceață, posibil reflectând asupra trecutului. Acest lucru nu este chiar atât de lipsit de scop pe cât pare. S-ar putea să-ți dorești să îți notezi amintirile și reflecțiile. Acestea ar putea face lumină asupra a ceva ce se întâmplă cu tine acum.

Taur

Întârzierile frustrante în finalizarea unui proiect te-ar putea face să te îndoiești de abilitățile tale. Ai grijă să nu cazi în această capcană. Nu este nimic în neregulă cu abilitățile tale. Uită-te bine la ceea ce faci și încearcă să discerni unde s-a blocat. Grijile legate de bani te pot determina să iei în considerare amânarea unei activități care înseamnă mult pentru tine. Nu o face. Folosește-ți ingeniozitatea pentru a rezolva problema.

Gemeni

Chiar dacă este posibil să te trezești plin de energie și entuziasm, starea ta de spirit s-ar putea să se scufunde puțin când te gândești la tot ce ai de făcut. Ar putea fi momentul să te întrebi dacă ar trebui să faci unele schimbări semnificative. Se închid zidurile în jurul tău? Dacă da, poate că ar trebui să cauți o oportunitate care să îți ofere mai multă libertate de mișcare sau poate te scoate afară o parte din timp.

Rac

O conștientizare crescută a curenților subtili te poate face să te simți un pic deconcertat astăzi. Ai putea experimenta abilități clarvăzătoare sau telepatice pe care nu știai că le ai. Cum, de obicei, îți place să fii cu picioarele pe pământ și realist, acest lucru te-ar putea pune pe gânduri, dar încearcă să te lași purtat de val. Realitatea nu este neapărat limitată la ceea ce este perceput de cele cinci simțuri obișnuite!

Leu

Dorința de a presta un serviciu oarecare te-ar putea atrage astăzi spre activități de grup. Ai putea participa la o întâlnire a unui grup cu care nu ești încă familiarizat și te-ai putea simți ca o a cincea roată la căruță. Îndrăznește! Te vei prinde în curând, iar oamenii din grup este posibil să se atașeze de tine. Părerile tale ar trebui să se dovedească valoroase pentru ei, iar ei vor observa rapid acest lucru!

Fecioară

Ziua ta ar…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.